Flemming Thorslund er leder/ejer af både Luksusfælden.dk og AktivFinans

Flemming har mere end 25 års erfaring indenfor bankverdenen, og har dermed oparbejdet en stor viden og erfaring med både erhvervs- og privatkunder samt haft ledelsesansvar på højt niveau.

Flemmings karriere har givet erfaringer fra Andelsbanken (nu Nordea), Forstædernes Bank A/S (nu Nykredit), Amagerbanken (nu BankNordik) og Sparekassen Sjælland, hvor han sluttede som underdirektør i 2004.

Privat er Flemming gift med Sus, der er selvstændig indretningsarkitekt, og sammen er de bosiddende i Holbæk. Flemming og Sus har 2 voksne børn, der begge har stiftet familie.

Bente Kruhøffer er ansat som finansrådgiver

Bente har i en lang årrække været ansat i Danske Bank koncernen med fokus på rådgivning af privatkunder. Derudover har Bente også været tilknyttet et revisionsfirma samt et tilsvarende rådgivningsfirma.

Hos AktivFinans tager Bente sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Bente tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat er Bente gift med Per, der arbejder hos GSV, og sammen er de bosiddende i Ringsted. Bente og Per har tilsammen 3 voksne børn, der alle har stiftet familie.

Uffe Rosenvinge Stigaard er ansat som finansrådgiver

Uffe har en bred vifte af erfaring at trække på. Han har senest arbejdet som assurandør, været selvstændig og tidligere arbejdet med fast ejendom såvel salg som finansiering.

Hos AktivFinans tager Uffe sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Uffe tager også gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Uffe er gift med Ulla og de bor i Karby på Mors. De har 2 børn, der begge har stiftet familie.

Henrik Thougaard er ansat som finansrådgiver

Henrik er oprindeligt uddannet i Sparekassen Sjælland og har 16 års erfaring fra bankverdenen.Derudover har Henrik været selvstændig erhvervskonsulent med speciale indenfor optimering og finansiering. Endvidere har Henrik erfaring indenfor økonomi og administration fra en mellemstor virksomhed.

Hos Aktivfinans hjælper Henrik vores kunder med økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Henrik tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat har Henrik en kæreste og er bosat i Jyderup. Han har 3 børn i alderen fra 7 til 18 år.

AktivFinans har afdelinger i både Regstrup og Karby og løser opgaver fordelt over hele landet.